De leukste meisjes bikini’s voor deze zomer

Terwijl de lente nog in volle bloei is, kijken we al een klein beetje uit naar de zomermaanden, in het speciaal de zomervakantie met de kinderen. Of jullie nu lekker thuis genieten van de Nederlandse zonnestralen, eropuit trekken met de vouwwagen of caravan, of gaan genieten van een verre reis; een zwembroek, zwempak of bikini kan niet ontbreken in de garderobe van de kinderen. Voor alle hippe meiden, hebben wij de leukste meisjes bikini’s voor deze zomer op een rijtje gezet. Welke is jouw favoriet?

Bohemian stijl
Helemaal hip deze zomer is de bikini met streepjes, figuurtjes en verschillende kleuren in Bohemian/Retro stijl. Zo bestaat de collectie van Protest uit diverse triangel en sportieve bikini’s met deze uitstraling. Vrolijk en speels. Kortom: een perfecte aanvulling op de badkleding collectie van je dochter.

Quapi collectie
Ook Quapi heeft een stoere en vrolijke badkleding collectie gelanceerd voor deze zomer.  Accentkleuren in de badkledingcollectie zijn zwart en roze. Deze kleuren zijn gecombineerd met figuren uit het buitenleven zoals bloemen, vlinders en panterprint. Combineer een stoere bikini of badpak van Quapi met bijpassende teenslippers in de kleuren zwart, rood of roze.

Panterprint
Opvallend veel aanwezig in de zomercollectie dit jaar zijn badkleding met een panterprintje. Zo heeft Protest een rode triangel bikini gelanceerd met panterprint en een zwart-wit streepje. Ook Quapi speelt in op de panterprinttrend met een zwart-wit bikini.

Overige zomeritems
Naast de bovenstaande badkleding, zijn er diverse andere zomer items om de garderobe van je dochter summer proof te maken. Merkmeisjeskleding heeft een uitgebreide collectie aan meisjeskleding van topmerken met de nieuwste trends. Neem hiervoor een kijkje op merkmeisjeskleding.nl en bestel eenvoudig online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *