Laat je karakter zien met armbandjes

Armbanden moeten opvallen. Wat is het nut van een dun gouden kettinkje dat je onder je mouw van je trui wegstopt? Zo laat je geen indruk achter en het geeft ook weinig aanleiding tot een gesprekje. Als je graag een grijze muis wil zijn, is het prima natuurlijk. Maar als je wat aandacht zoekt, lees dan hoe je de aandacht op je armbanden kunt versterken.

  1. Gebruik veel armbandjes tegelijk. De laatste mode is om de helft van je onderarm vol te hangen met armbandjes, zoals populair is met bangle armbanden. Maar voor deze trend worden veel leren armbandjes gebruikt (voorbeelden) en armbandjes met kralen. Je kunt allerlei soorten materialen en vormen combineren, maar houd je dan wel aan een kleurenpalet.
  2. Gebruik een enkele brede armband. Als je meer een minimalistische stijl hebt en niet zo houdt van grote hoeveelheden armbandjes, kies dan voor een statement armband. Zelfs een egale cuff armband kan veel aandacht trekken. Maar er zijn er ook met exotische patronen (voorbeeld), of brede armbanden van leer met een grote gesp, of een gemaakt van oversized parels.
  3. Kies voor neutrale kleding als je de aandacht wil liggen op je sieraden. Houd je polsen vrij, en draag tops waarvan de mouwen goed rond je armen vallen. Een stevige wintertrui is geen goede keuze als je die polsen wilt laten zien. Kies ook voor complementerende kleuren voor kleding en sieraden, zodat de armband niet verloren gaat in dezelfde tinten in je kleding.
  4. Combineer verschillende sieraden, zoals ketting, oorbellen en armbandjes als je een speciale gelegenheid hebt. Voor alledaagse mode op het werk of een kopje koffie met een vriendin, houd het dan simpel en gebruik alleen armbandjes of een enkele armband. Draag wat het beste bij je past en kies eerder voor iets karakteristieks dan wat de trends zeggen dat je moet dragen.                                                                                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *